Kusinen <3

Idag har jag varit i stan med Olivia och jag köpte en väska och olivia köpte en silver diadem! Jag lägger ut en bild på väskan senar när jag har tid! Och i kväll ska jag och Emmy åka till stan på torsdagskvällen och lyssna på Eric Gadd! Ellinor är fortfaarande i stugan så det blir bara jag och Emmy! Hoppas Hon kommer hem snart, saknar henne mkt! <3 Hör kanske när jag kommer hem i kväll eller i morgon!

Ciao / S ♥



Emma och Charlotte i Fiskebäckskil

Forever 21

Jag måste bara lägga in den här skit söta toppen från forever 21!!


Shopping muntrar alltid upp en!

Idag har jag varit väldigt deppig och haft jätte tråkigt, ellinor är i stugan (tror jag) och emmy är hos sin pappa! Följde med pappa ner till sjön och tog en dopp och så har jag fikat annars har jag bara gått runt och haft tråkigt! Tills jag ocg mamma tog en sväng in till stan. Jag hittade ett par coola solglasögon och två t-shirts. Så nu är jag på bättre humör :)

Solglasögon från Ginatricot 49 :-
En rosa t-shirt och en vit t-shirt med tryck från Lindex för 99:- för båda!




Tradera

I går så var vi på Marstrand och hade det jätte härligt! Det blev sol och bada och lite shopping :) Vi åkte hemmifrån ca: kl 09:45 och var framme 75 minuter senare. Vi tog båten över till Marstrand och satte oss i var sin sol stol och där satt vi hela dagen! Hur varmt som helst. När vi kom hem sängde jag mig i soffan och tillade på TV hela kvällen, mysigt!

Har precis kommit upp från stranden som ligger ca: 250 meter från vårat hus. Hur bra som helst! Hoppas vädret håller i sig ända till skolan börjar, det skulle väl vara härligt.?

Blev medlem på Tradera.com i förrgår och det är jätte kul :) Jag la ett bud på en väska igår, 4 kr :D Jag har det högsta budet än så länge. Men så tillkommer ju frakt också. Men det är ju inte säkert jag får väskan för det kan ju vara någon som bjuder högre men vi vår hoppas!

Take careb / S♥

Stranden

Nu har det inte blivit några inlägg denna veckan, har inte haft tid och så har det varit skit fint väder här så jag har legat på stranden hela dagarna. Jätte mysigt!

I Fiskebäckskil va det jätte bra, fint väder och trevligt folk. Vi åkte ut på en ö som heter blåbärsholmen och där låg vi och solade på klipporna och badade och snorklade och fikade såklart :) En dag så klättrade vi upp på en högt berg som vi klättrar upp på varje år! Vi hade även med oss oljefärg som vi skulle andvända till att skriva på en sten! Det blev ju inte så lyckat för när vi kom upp så tog Emma upp stenen från ryggsäcken och fick massa oljefärg på hennes vita klänning, oppps! Jag fick även lite färg på min vita t.shirt men det va inte så farligt. Jag skrev mitt namn på en sten och sedan klättrade vi ner. Vi åkte hem tog på oss badkläderna och cyklade till stranden. Det var jätte skönt!

I torsdag va jag och emmy på torsdagskvällen och diggade till Rydell och kvick! Vi hade både svarta pumps på oss och fick båda skoskav så vi stack in på apoteket och köpte prinsess plåster :D
Sen på fredagen så hämtade vi emmy och drog ner till stranden och badade och åkte ring efter våran vattenskoter! Vi byggde även tre sandslott och solade!

Nä nu ska jag gå in på forever21.com och kika lite! hade gött! / Sanna ♥

Hero

Älskar verkligen den här låten!! Videon är väldigt sorglig, blir nästen lite blöt i ögat!

Enrique Iglesias - Hero! ♥


Studsbollens magiska kraft!

Har fått munsår, bläää hatar munsår.. Och det värsta av allt var jag jag inte hittade vektaviren så att munsåret försvinner. Men med hjälp av en studsboll hittade vi den ;D Vi studsade den i marken och det studsade iväg till min brorsas rum och mot en låda, vi öppnade lådan och vipps, där var den :D:D

Jag åker i morgon och kommer hem på torsdag så det blir inga inlägg förrän på torsag kväll eller fredag morgon! Bara så ni vet!

I dag har jag bakat kardemummakaka för att ta med mig imorgon och bjuda på!
Nu har jag nästan packat klart, bara kudden och tandborsten kvar, fast väskan är nästan full. Jag tar alltid med mig för mycket kläder. Man tänker "det kanske kommer till andvändning" eller "det är bra att ha!" Jag antar att jag inte är ensam om att tänka så! Eller ?

Ska göra nått annat nu, hej dåå! <3 ♥

Nya pumps!

Idag var jag och mammi i stan och kikade lite i affärer! Köpte ett par snygga svarta pumps med träklack :) Har gått i dom hela dagen ! Men herregud vad lång jag blir, jag är 1.72 utan skor tänk då hur lång jag blir med dom här skorna  :P Köpte även 3 ringar från H&M och en bok från Wettegrens.

Svarta pumps från skopunkten 249 :-
Ringar från H&M 39,50 :-
"Hur kär får man bli" av Katarina Von Bredow 64 :-


So you think you can dance?

Haha his very sexy :)



Lördag

Jag har tappat lusten att skriva, vet inte vad jag ska skriva längre, har slut på ideer! Har ni några ideer så jag kommer igång igen ?

Idag blir väl en vanlig dag, jag går upp vid 10, äter frukost, ser på tv, sätter mig vid datan, tar på mig kläder, sätter mig vid datan en gång till, jag bakar antagligen någonting och i dag blir det kärleksmums, vi fikar, efter det blir det väl datan igen, äter middag, sen tv och sen går jag och lägger mig. Så här ser typ alla dagar ut för mig på sommarlovet, bara för att alla mina vänner är i sin stuga eller utomlands. Boring i know!!

Fast på måndag är det jag som åker iväg :) Då drar jag och Challe till en kompis stuga i Fiskebäckskil! Emma, som kompisen heter, bor i U.S.A, men bor i sverige på sommarna. Hon bodde i Sverige jag tror det var 2005, och då var hon här hela året och gick i min klass !! Det ska blir väldigt kul att komma iväg lite från hemmet och göra lite andra saker! :)

Nu ska jag baka kärleksmums, vill ni ha receptet på säg bara till så kan jag lägga ut det på bloggen :)

Ciao / S ♥

God natt

Ska sova nu god natt! :)

Ellinor kom hem nu!!!!! Saknar dig! <3
Saknar dig oxå Emmy, fast du kommer hem i morgon :D:D:D <3

Digitalkamera

Ville bara tipsa er som leter efter en ny digitalkamera. Sony cyber-shot DSC-T70! Den tar väldigt bra bilder tycker jag. Jag har den svarta och den var väldigt snygg!! Det är även touchscreen!





Den här bilden har jag tagit med kameran, visst är den fin. Den är tagen i Turkiet:)

Snygg Erik!

Vi kom in till stan kl 20.45 och då gick vi direkt till grand hotell för det är där de åker ifrån! Och plötsligt så var de där inne i en taxi, vi tänkte gå fram och hälsa men vi fegade såklart ur. Men jag vinkade till snygg erik som satt i taxin och han vinkade tillbaka :) Och då var vi tvugna att springa för att få bra platser. Men det var inte lätt för då var torget proppfullt med människor. Men vi skulle in i mitten så vi gick fram långsamt bland folkmassan, och tillslut så såg vi jätte bra, konstigt nog! E.M.D sprang fram på scenen och alla skrek, fick nästan tinnitus! Jag tycker de var show med många bra låtar och tre snygga killar, kan det blir bättre?

Efter showen så sprang vi tillbaka till grand där de skulle uppträda i natt. Vi var väl först där men mer och mer människor samlades utanför grand hotell för att vänta in sina idolen! De hoppade tillslut ut ur taxin och tjejrna skrek som bara den!! De åkte upp i hissen. Men vi ville träffa dom så åkte upp i hissen några minuter senare. Vi var tvugna att åka upp med några som bodde där för att man måste ha en kort för att åka med. Och då när de gick ur hissen så kunde vi inte gå ut ur hissen för då skulle vi inte komma ner igen!

Men när vi var på väg ner till Entren igen så stannade vi på en annan våning och gissa vem som satt på en bänk utanför hissen?? Jo SNYGG ERIK :D vi ville ha autograf och kort på honom så han gick i i hissen med oss och jag kramade honom och tog lite kort! Han kollade inte in i kameran på nåot kort men han är där iallefall ;D

En riktigt lyckad kväll helt enkelt! Jag läggen in lite bilder från kvällen!

Jag och snygg erik :D




Mattias :)


De bytte kläder!


Jag och snygg erik igen :)


Danny



Blogg koll

Lägg gärna till mig på bloggkoll så kan du ha koll på när jag skriver ett inlägg! bra va :) klick bara på knappen nedanför!








Var med och tävla om ett armband hos M Y N T A.
Var med och tävla du också!

E.M.D

Nu håller jag på att göra mig i ordning, för i kväll ska jag in till stan med Charlotte och Elin och vi ska kolla på E.M.D som kommer till stan! Det är alltid så mycket folk där och många man känner. Väldig trevlig stämning:) Vi ska stå långt fram så ska jag ta många kort på dom! heh. Jag lägger ut bilderna sen. Jag ska även köpa SOLO tidningen som har kommit ut idag. har väntat länge på den!! äntligen ska jag få läsa!

Har fixat lite med utseendet på bloggen idag, vad tycker ni!

Dagen outfit:
Vit blus från BikBok
Blåa jeans från Turkiet.
Vita tyg skor från skopunkten!





Hörs senare! ♥

Konstig insekt!

Såg de här konstiga insekterna idag, någon som vet vad det är för sort? ;D inte jag, jag är ingen insekt expert om man säger så!




Äpplekaka


så här blev den:) den blev jätte god! Bara så ni vet!

Har bakat den här äpplekakan i dag och nu väntar jag på att den ska bli klar.

Det är världens godaste äpplekaka, den måste ni prova!

Ingridienser

3 äpplen
2 Ägg
1 ½ dl socker
1 ½ dl vetemjöl
1 msk pärlsocker
1 tsk kanel
50 g kallt margarin/smör.

Gör så här

Sätt på ugnen på 175 grader. Skala och dela äpplena i skivor.
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Rör i mjölet. Häll smeten
i en smord 2-liters form. Stoppa i äpplena. Strö över kanel och pärlsocker.
Hyvla margarinet med en osthyvel. Täck kakan med margarinet.
Grädda i ugnen i ca:45 min. Serveras med glass eller vaniljsås.

Bikini


Snygg bikini från H&M 129:- per del.
Den ska inhandlas, vad tycker ni?

Underbart skratt


Onsdag

Mamma väckte mig kl 08.15 för att vi skulle ut och gå en morgon runda! Jag hade skoskav hela vägen men annars va det bra. Kom hem gjorde iordning en jätte god frukost som jag tänkte skriva ner så ni kan prova den, den är nytting och väldigt god!

Häll i lite frusna hallon i en skål, häll på lite valfria nötter/frön. Jag brukar har rostade solroskärnor och cashewnötter utan salt. Jag skär en banan i små bitar och häller i det och sedan lite russin. Man kan även ha i lite flingor, sen häller man på yogurt, jag andvänder naturell yogurt men man kan även ha med vanilj smak eller någon annan smak.
Sen är det bara att blanda och äta :)

Nu tänkte jag gå och baka chokladbollar eller negerbollar som andra kallar det! vad kallar ni det??
Jag ska banne mig bli en bagare!! Har jag bestämt nu, jag älskar att baka och jag gör det typ hela tiden, vad passar bättre än att bli bagare!!?? :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, har ni några förslag! Kom med många förslag så ska jag fixa det! !
Jag slänger även in lite bilder  på min älsklings katt!!







Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från stan, challe ringde och vi tog mopparna dit! det va en skön tur fast det regnade lite men blev inte jätte blöt! Jag var faktiskt inte på shopping humör efter gårdagen shopping runda så jag köpte bara en mcflurry algrensbilar, smaskens! Den smakar inte så mycket algrensbilar fast den smakar gott iallefall.

Hade tänkt att gå ut och springa en runda innan Charlotte ringde, bara för att röra på sig lite och konditionen behöver förbättras en aning. Jag tror jag gör det lite senare ikväll om jag orkar! Jag hade ju sagt till mig själv att jag skulle springa 2 gånger i veckan hela sommarlovet, tror ni jag har gjort det, nej. Blir lite arg på mig själv för det men jag har bara inte haft lust eller orkat. Jag tränar ju i vanliga fall friidrott fast jag har inte tränat på sommarlovet. opps! Har inte lust med det heller.! Så redig har jag varit! :/

Innan idag bakade jag kladdkakan som det står receptet på inlägget innan. Den blev jättegod och var lätt att göra så den rekommenderar jag verkligen!! Vispade även lite grädde till! mums.

Och i kväll är det ju allsång på skansen, det är bra! någon som vet vilka artister som är med? Så nu måsta jag ut och jogga så ajg hinner hem till allsång!

Take care ♥




Kladdkaka

Här kommer receptet på en jätte god kladdkaka! Den blir lagom kladdig och är lätt att göra!


Ingredienser

12-16 port

100 g smör
2 1/2 dl strösocker                                             
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
florsocker

Till servering:
vispad grädde eller glass och frukt

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.

Göteborg

Har haft en jätte mysig dag i Göteborg i dag! Vi åkte ca kl 10.00 hemmifrån. Vi hade tänkt oss att ta en tur med skärgårdsbåten och kolla på lite olika öar i Göteborg, och så blev det! Resan tog ca: en och en halv timme. Vi stannade och fikade på en av öarna, det var mysigt men det var lite stressigt för nästa bår skulle gå 45 min senare men vi hann. Vi tog båten tillbaka till fastlandet och drog oss mot centrum! Det hade jag väntat på hela dagen, älskar att shoppa i göteborg! Vi gick runt lite i kompassen där BikBok finns! Där köpte jag:

Vit tjock tröja 99 :- ( REA )
Rosa sjal 29 :- ( REA )
Vit blus 299:-

Vi gick vidare till Nordstan och där gick vi in på ZARA där jag köpte:

VIt T-shirt 149:-
T-shirt 2 pack, vit och svart 129:-

På väg till bilen fick vi ett provsmak på den nya smaken av Fisherman´s Friend citrus, den smakade gott och den var lagom stark! Ett tips!
Dagens outfit:



                                         En super söt tröja från zara,
FRAM                                                      BAK 

                                         Vit blus från BIKBOK!

Två t-shirts från Zara.



En väldigt skön mys tröja från BIKBOK!



Och sist men inte minst en jätte söt rosa sjal från BIKBOK!
 
Adios / Sanna! ♥

Björn Gustafsson


Smycken

Jag hittade mycket fina smycken på www.chique.se och vad tvungen att lägga in några av dom!

Och så hittade jag även ett väldigt coolt armband som liknar ett skärp :P sista bilden! Vilken var eran favvo?

                                  Söt väska




Scared people

Lägger ett roligt youtube klipp:) jag tycker att när barnet blev rädd för brödrosten var roligast :D Titta och njut



Solen lyser

Nu är det äntligen sol ute och varm och skönt är det oxå! Jag har precis blekt hårbotten lite för det har blivit så mörk nu. Mamma klippte även mina slitna toppar. Så nu går jag här med konstig frisyr  för det blekmedlet ska sitta i länge!

Idag åker Emmy till Turkland och Mina kusiner kommer hem från Grekland, trevlig att träffa dom igen. Fast de åker till skåne på måndag men vi kaske ska åka och hälsa på dom och efter de åker vi till Helsingborg och sover en eller två nätter på hotell! :D Det är så gott med hotell frukost!

MIn brorsa spelar guitar hero precis jämte mig, börjar bli lite trött på ljudet. Jag har börjat spela på medium nu fast det går inte så där jätte bra men jag klarar ju låtarna fast är nära på att åka ut hela tiden!

Imorgon om vädret håller upp så ska vi kanske åka ut med mopparna och motorcykeln och fika! Hoppas vädrat blir bra annars blir det väl att sitta inne vid datorn som vanligt!

Puss och Kram / Sanna


Sailor moon

Va hoss Emmy idag och vi hade kulig! Hoppade studsmatta, bakade chokladbollar, spelade pingis och sjöng till intro på barnprogram! T ex sailor moon( hon med jätte långa flätor! någon som kommer i håg, älskade det programmet när ajg var liten, gillade den maskerande rosen :), och även byggare bob som jag kundde utantill ;D hehe , busted! Men i morgon åker Emmy lilllen till Turkland, kommer sakna henne mkt mer än hon tror!! Och min Ellinor är i torpet så vem ska jag va med! Jag överlever väl en vecka får vi la hoppas :)

Åkte hem med moppe kl 20.30, träffade mina föräldrar på vägen sen åkte jag hem och käkade potatis,ris och kyckling! mumsigt! Satte på Tv medans jag åt, såg på Died hard 3! Faktiskt väldigt bra ! satt där hela kvällen till filmen var slut, gjorde mig i ordniong ocg satte mig vid datan för att skriva ett inlägg i bloggen! Nu ör jag trött, måste sova, men det är skönt att ha sommarlov så man får sova hur länge som helst! Fast snart börjar skolan igen, ska börja nia med att nationella prov och gymnasie val. Har ingen aning om vad jag ska välja! Funderar på samhäll för det är en bred linje men vet icke!

Emmy jag vet att du läser detta så: Jag glömde säga hejdå till dig Emmy, för du åker ju till Turkland i morron, så hej då och ha det så bra kommer sakna dig<3<3<3 glöm inte att gå på queens garden, där skulle du trivas! // Kram Sanna
P.S Emmy du måste komentera inlägget;) D.S

Ska sova nu go natt // S ♥

Till Emmy :)

Har precis bakat marränger:) väldigt mumsigt! Men nu ska jag dra till Emmy och vi hittar väl på något att göra! Tar moppen dit, det är enklast så men vägen ärå tråkig! Aja  nu hinner jag itne skriva mer för jag måste åka skriver mer när jag är tillbaka!  See you

Take Care ♥


Det här är då min moppe :D snyggish!!

Såg Anders Svensson

Nu har vi kommit hem från stan, vi var på kultur vandring och visade dom lite statyer ;P Sen gick vi och fikade på ett mysigt café! Jag åt en kladdkaka med grädde! Mums... Och helt plötsligt när vi stog och beställde så ser jag Anders Svensson som står 2 meter i från mig! Blev faktiskt lite chockad :) Han spelar ju i Elfsborg, som jag även hejar på!! HEJA ELFSBORG :D Inte för jag bryr mig så mkt om fotboll menmen :P Sen gick jag in på kicks för att byta mascaran jag köpte i går, köpte fel färg, köpte brun istället för svart, så klantig är jag. Nu sitter de på våran altan och dricker öl och vin och har det mysigt. Ska snart gå ut till dom och va lite social. Så slänger jag även in en rolig you tube video :)

Hade gött / Sanna ♥














Stan

Good Morning

I morse när jag vaknade var det fiint väder solen lyste och det var blå himmel, härligt!! Sen så var jagb tvungen att damsuga hela huset pga gäster i kväll! inte lika härligt! Sen tog jag en skön dusch! Måste gå nu!!

Dagens outfit:

Blommig klänning från Ginatricot
Rosa cardigan från Ginatricot
Rosa pärlörhängen UrPenn

Take care ♥


God Kväll

God Kväll

Det är så skönt att bara ligga i soffan och glo på Tv hela kvällen! Först såg jag på stilpoliserna sen på pussycatdolls 2 och nu börjar det bästa programmet ikväll, project runway! Jag tror det har börjat nu så jag måste skynda mig!
I morgon ska vi ialle fall få gäster från gotland och vi ska visa dom lite var våran stad där jag bor. Och så ska vi väl ta en fika på stan tror jag, mysigt och smaskigt:) Jag kommer faktiskt inte på mer vad jag ska skriva, jag är väl lite stressad oxå för ajg vill ju se på mitt favvo program :D

Puss och Kram / Sanna ♥


Roliga katter


ARG

Måste bara ta upp en grej som jag tänkte på igår kväl innan jag skulle sommna. När man är ute sent på kvällarna är man ju alltid lite orolig för att bli anfallen av någon sjuk människa,
för att bli våldtagen eller bli misshandlad för det händer ju varje dag!
Det är sjukt att man alltid ska gå och vara rädd och orolig. Man ser ju i tidningar och på Tv hur mkt hemska saker som händer. Killar blir misshandlade bara för att de är tillexempel homosexuella eller för att de som misshandlar inte har något att göra och tjejer blir våldtagna bara för att de äkliga gubbarna vill ha några minuters njutning!
Jag blir så arg!!! Det är inte lätt att vara tonåring i det här samhället!!
Jag känner mig iallefall aldrig riktigt säker när man går ensam hem från en fest eller liknande. Gör ni?
Vad tycker ni? Håller ni med mig?

/S ♥

Hello ♦

Nu ska jag och mamma åka och handla lite maat! För i morgon får vi gäster från Gotland, mammas bästa kompis och hennes familj kommer och hälsar på så ska vi tillbringa hela dagen med dem. Trevligt! Vädret är väl så där här jag bor, himmlen är väldigt mörk och grå snart kommer väl regnet:/ Vi hörs senare för nu måste jag åka.

Take care/ S ♥


Shopping

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem från stan. Vi hade väldigt mysigt. Först så fikade vi lite, gick lite i affärer och satt och pratade lite på en parkbänk! Jag köpte lite små saker.

Vitt linne från Ginatricot 99:-
Rosa pärlörhängen från Ur&Penn 15:- (rea)
Voodoo docka ängel från Ur&Penn 24,50:- (rea)
Rosa komihåg lappar från Akademibokhandeln 20:-




Fika med Elli!

God morgon allesammans:)

Idag drar jag och Ellinor till stan för att ta en fika, mysigt! Vi kommer nog även att gå i affärer och shoppa lite om vi hittar nått!
Jag skriver mer om dagens händelser när jag kommer hem.

Dagens outfit:
Mörkblåa replay jeans, köpta i Turkiet
Vit T-shirt från Lindex
Svart cardigan från H&M
Svart slips i midjan( pappas)
Silvrigt halsband fått från SOLO!
Röda converse, turkiet




See you ♥

Det fina vädret kommer smygande!

God morgon ♥

Har tråkigt även den här dagen, det är nog för att typ inga av mina vänner är hemma. Fast nu när det är soligt väder ska man ju vara ute fast ändå sitter jag här vi datorn, typiskt mig!! Ute håller pappa på med våran altan där vi har byggt ner ett utebadkar av något slag, det blir faktisk väldigt snyggt! Idag hade jag tänkt att jag ska rensa ut garderoben, slänga lite grejjor eller ge lite till kusinen, man hittar nästan alltid fina kläder som man har glömt av det är som att köpa nya, fast billigare! ;) Får se hur det blir med det!

Jag letar efter en snygg brun läderväska för ett hyfsat pris, var finns dom ? :)
Jag måste också tipsa er om en produkt som fungerar väldigt bra! Den gör att håret blir väldigt glansigt och fint!

Schwarzkopf Gliss Total Repair 1 minut intensive kur


Klänningar

Var tvungen att lägga in dessa gulliga klänningar
Gillar hängsleklänningen ! Vad tycker ni?

De två först är från www.ellos.se och de två sista från www.stylebystars.com


Lugn dag hemma

Vaknade på morgonen, jag kände för att komma ut lite så jag hängde med mamma ut på en promenad kl: 08.30! Det var skönt men det regnade lite men det gjorde inte så mkt! När vi kom hem tog jag en efter längtad lång dusch! Skönt! Satte mig framför tv:n med min frukost, jag letede i genom kanalerna och hittade Miami Ink, det är alltid lika kul att kolla på :P Fast jag ska inte skaffa en egen tatuering, för det första vill jag inte ha en och för det andra skulle mamma bli förbannad för hon hatar tatueringar ;D Efter det så började Fabfive på tv! det är oxå kul! Så där tillbringade jag några timmar och sen satte jag mig framför datorn! jag vet, jag är inte så social:) Jag gjorde en film i Windows movie maker, med massa bilder på Ellinor, Emmy och jag och olika filmklipp som vi har gjort!! Jag blev ganska nöjd faktiskt!
Nu ligger katten på mitt skrivbord och stryker sig mot mina armar :) Hon fäller så mkt päls nu så man får så mkr hår i ögonen,näsan och i munnen ;P ushha...
Nu ska jag göra något annat än att sitta och glo på en skärm!

Take care...




Klar på Hultafors

Idag känner jag mig bara trött och tjurig.. Det har varit en lång sista dag med mkt arbete!!!! Blev ej klara med alla tröjorna på Hultafors ca: 170 kvar!!  Igår var jag på torsdagskvällen med Emmy, vi hade as kul! först åt vi prinsesstårta på tantgrön,  sen shoppade vi lite eller iallefall jag, vi ställde oss en bit ifrån scenen så såg vi olivia och fredrika längst fram och där hade de stått i 3 timmar :P Amanda var väl bra men bäst var ju han som spelade bas, han var grym och han liknade lite en groda! sedan sattsade jag 10 spänn på att kasta boll på burkar, jag vann ej! Det hände väl inte så mkt med än det.
Det blir inget i helgen ingen av mina vänner hade lust att hänga med så!!  :(

Tack Och Hej LeverPastej ♥

Stressigt?

Bröt tumstockar hela morgonen som vanligt, men efter 11 rasten så kom det 2000 tröjor som ska ska skickas till kunder senast i morgon! Man hade ett kuvert stämplade en stämpel på, satte på avrändarens adress, stoppade i ett brev till personen och satte på en lapp med adress till kunden! Sen skulle tröjorna in i kuverten!!! Att göra 2000 sådanna kuvert är jobbigt och det tar tiid!! Och vi MÅSTE vara klara tillls i morgon och vi har gjort ca 400 :/ opps! Fick även min lön för ena veckan:) mkt pengar som antagligen kommer gå till nya snygga sommar kläder ;D
Är laddad för i kväll blir det torsdagskväll med Emmy :D Vi går la och fikar lite och går i affärer! Säkert mkt folk pga av vädret! Skojjigt!! Nää nu orkar jag inte skriva med för jag vill ut i solen!
Jag slänger även i en bild på min moppe :

Puss&Kra
m skumbanan ♥
Det här är då min moppe :D snyggish!!

Åsnemannen!

Det var en vanlig dag på jobbet förutom att det började lukta avlopp så vi var tvungna att utrymma :P Vi fick ett annat jobb som vi håll på med till lite efter lunch. Vi åkte hem och så plötsligt såg vi en man med två åsnor på vägen!! Det var han som har gått från Frankrike och nu är han i Sjömarken :D vi stannade på vägen för att ta kort på honom! det blev inga kort för han vill ha två spänner med vatten till sina åsnor! Det ordnade pappa, vi mötte upp honom i parken! jag gav åsnorna morätter och tog kort ;) Mamma gav honom en bagett och kaffe, då blev han glad! Sen kom han till vårat hus för att lämna tillbaka muggen så han stog och pratade med oss en stund sen gick han tillbaka!!!
Nu är jag trött och ska snart slänga mig i soffan och titta på TV! och hoppas på att det blir farmor och farfars stiga i helgen!

Ciao Ciao / S ♥


RSS 2.0