Tumstockar i massor!

Ohh, idag är jag redigt tröttish. Jag gick upp kl 06.00, tog på mig arbetskläderna, åt frukost, satte upp håret i en slarvig knut. För jag sommarjobbar på Hultafors, där pappa jobbar, det är andra veckan där och jag är väldigt trött på tumstockar nu! För varje dag från 06.45-15.00 så bryter jag tumstockar som inte ska ut på marknaden, lagom kul.!! Men det är finns trevligt folk som man kan prata med så det blir lite roligare... jaa, sen till kl 4 så gör jag massa tråkiga ärenden åt pappa, och varje gång så gör jag bort mig på något sätt!!! Jag hittar ju inte på det där företaget så jag går alltid fel ;P men det är det la värt, för man tjänar väldigt braa :D och för pengarna ska ska innhandlas kläder i massoooor!! :)
Så i helgen så hoppas jag på fint väder för då kanske jag tar med mig vännerna till farmor och farfars stuga i hallegärde och sover över en eller två nätter, mysigt värre!

Halleluja/ S ♥




Välkommen till min nya blogg!

Skaffade den här bloggen idag, vet inte riktigt vaför men det verkar kul! Jag tror inte att så många kommer läsa min blogg men det struntar jag i för det är bara skönt att skriva av sig lite! Idag har jag bakat drömtårta och bjöd familjen på! smaskigt värre... Jag kanske skulle bli bagare, det verkar kul och så älskar jag och baka oxå:P Sen lite senare så tänkte jag åka och träna men det var såklart ingen träning när jag äntligen skulle iväg för att trötta ut mig. Så jag bestämmde mig för att ta en lång spring tur, så jag tog på mig tränings kläderna och drog på mig joggingskorna och sprang iväg!! Det var skönt förutom att jag hade håll hela vägen och jag gick halva ;) Har bestämt mig för att spring två gånger i veckan nu på sommarlovet, får se hur det blir med det! Hade gött

 ♥ Take care/ S ♥

RSS 2.0