Go natt

idag har jag inte gjort så mycket, bara tränat. Det va en jätte jobbig träning. Jag tänkte att jag skull skriva precis hur en träning går till. Men det orkar jag inte göra nu för nu ska jag sova.

God natt och sov gött :) // Sanna

Stjärnvinst

Det va en härlig och lyckad dag på liseberg igår, med mycket skratt och roliga grejer. jag åkte balder, kanonen, höjdskräcken, uppswinget, nyckelpigan, drakbåtarna, kaffekopparna, lisebergsbanan, flumride, tornado, juxebox, kulingen, virvelvinden mm.. vi åkte det mesta, jag ville åka cyckelturen fast det fick jag inte för emmy och ellinor :( Jag blev även anfallen av lisebergskaninen när jag tog kort på han, han gick mot mig så puttade lätt i väg honom :P Vi hade jätte kul och vi spelade på hjul och gripen för att få gosedjur. Jag är kass på det så jag fick en av Emmy :) En sköldpadda så jag döpte till Börje. Jag vann även stjärnvinsten på bilar. Så nu har jag 3 kg bilar att äta upp :) Fast jag gav bort 5 påsar till nära och kära ! Jag lägger in lite bilder från dagen.


- Lisebergskaninen :)

- Bernhard, Börje och Bumbi. :D

- I spegelhuses fick jag ännu större fötter än jag redan har :P

- Kanonen, den åkte jag och Emmy.

- Vi åkte även slänggungorna.

- Gripen, man blev väldigt beroende av den saken.

- Jag vann ett lejon, vann ett likadant förra året :) så nu har jag två.

Liseberg.

God morgon

Idag är det fint väder, äntligen. Så idag drar jag och Ellinor och Emmy till LISEBERG :D jihoo har int varit där i år så det här ska bli super duper kuligt. Fast det kommer nog vara mycket folk :/ Så vi får se hur mycket vi hinner åka. det är roligt bara jag får vara med min bästa vänner :D

Ska äta frukost nu.

CIAO <3

KALAS

Jag hade fullt upp hela dagen i går så det blev inget bloggande för min del. Jag hade ju ett födelsedagskalas, jag har fyllt 15. Det va i april men det va många som var borta på sommarlovet så det fick bli i augusti istället. Vi lagade läfslar, det är snästan som plättar fast mycket godare, eller hur Ellinor och emmy? Jag gjorde i ordning en marängtårta med hallon och grädda. den blev super god :) Vi lekte lite med helium, hur kul som helst. Vi hade jätte roligt som vanligt, det blev några skratt anfall för min del. Ellinor drömde du
marddrömmar? :)
Jag fick ett paket som innehöll:

En banantelefon :)
Godis
ansiktsmask
strumpor
trosor
vattenpistol
En galge
metro från i tisdags
clas ohlson kalalog
500 topps
tuggummin

Tack så jättemycket vänner :D

Jag hade hårdrockstema/ emo som klädstil. det va lite svårt med det blev rättbra ändå.
Jag lägger in lite bilde från kvällen.


- Läfslarna


- Emmy balenserar på pilatusbollen :) Det går kanooon


De vackra sakerna :)


- De vackra sakerna nr 2 :)

God nattens

God kväll.

Nu har jag kollat lite på tv och käkat lite så nu är det dags att sova. Det blir en rolig dag i morgon :D

GOD NATT & SOV GOTT // Sanniis

TRÖTT

oh, herregud vad jag sprang. Ibörja var jag lite slö och stannade några gånger men när jag hade kommit ungefär till hälften så sprang jag HELA vägen hem. Sträckan är lite med än 5 km. ojojoj, nu är jag väldigt stolt över mig själv bara så ni vet :D Jag kände mig lite svimfärdig, näsan rann, håll hade jag och det gjorde ont i halsen men annars gick det bra. Sen slängde jag mig in i duschen, det är då det är som skönast att duscha, när man är svettig.

Nu ska jag iväg och shoppa ballonger till i morgon.

See you soon. // Sanniipannii


Joggingtur

Skolan va som vanlig i dag med, inget annorlunda. Hade tänkt träna idag men det blev inte så för jag var inte säker på om det va träning i dag så jag tar mig en joggingtur istället. Måste få upp konditionen nu efter sommaren.

Jag sa ju förut att jag skulle bli bagare, men nu har jag ändrat mig totalt, sen jag var jätte liten har jag velat bli polis och nu vill jag det igen. Det verkar så spännade. och då måste jag ju ha bra kondition så nu gäller det att ligga i.  Det finns även så mycket att välja på genom polisyrket, mordutredare, kriminaltekniker, ja medmera. Som beck och wallander filmerna :)

Nu ska jag byta till tränings kläder och dra på mig tränings dojjorna och springa i väg :)

CIAAAOO

Första repet med Murvel Rockerzz

Va med Emmy och Ellinor efter skolan, vi hade rep med bandet,
det gick kanones. Vi spelade vår debut singel " kottes kärlek"
Den blir bättre för varje gång tycker jag eller vad tycker ni emmy och elli?
 Det har då regnat hela dagen, som ni redan vet så hatar jag verkligen regn.
Allt blir så dystert. Blir väl lite Tv idag med, som alla andra kvällar. vad ska man annars göra?
// Sanni



Ost och kex

God kväll

Idag har jag varit duktig, är nästan klar med planeringen för idrottslektionen jag ska hålla.
De ska vara klar den 15 oktober så jag är väldigt tidig
men det är ju väldigt skön att vara klar och ha gjort det innan vi får massa andra läxor.
Efter det har jag bara slappat, tittat på Ugly Betty och ätit ost och kex :) det är alltid gott.

Ne nu ska jag kolla lite mer tv
och sen blir det väl läggdags!

GODNATT OCH SOV GÖTT // SANNI


En gullig klänning från stylebystars

Murvel rockerz

Ohh, varför ska det regna hela tin. Blir så trött. Skolan idag var väl okej, men vi hade ett repetions prov i spanska. och jag, Emmy ett namn till vårat band nu :) Murvel rockerz. Och vi har till och med skrivit en barn visa. "Kottes kärlek" hehe.
Ellinor är ju ljud och filmtekiker men hon kanske får komma in i bandet sen.

Murvel rockerz - "Kottes kärlek"

Igelkotten gick i skogen.
Ojojoj va han va hungrig.
Han tog ett litet bär.
Och hjälp, han blev ju jätte kär.
I den lilla elefanten som stod där borta vid atlanten.
Han tog sitt pick och pack och gick till elefanten i atlanten.
Igelkotten blev så lycklig när han fick sin elefant.
Hej och hå nu är det sovdags.

Va den inte bra? Ta inte det här på allvar, det här är bara på skoj, inget seriöst. Bara så ni vet :P

Ska väl gå och ät snart, det blir väl mackor som vanligt, eller kanske jag gör pannkakor eller ugnspannkaka. Sen hade jag även tänkt att jag skulle börja med att skriva planeringen till en idrottslektion som jag ska hålla i. Jag tror jag ska ha friidrott. Det är ju det jag kan. Nu kurrar magen.

hade gött// Sannii


Jag funderar på en tyngdlyftar karriär.

Kom precis hem från träningen, det va roligt att träna idag. Vi körde lite 50 metare och sedan hade vi styrka. Vi typ tyngdlyftning, såsom ryck och ..ja och någonting mer :P Det gick ju galant(not) jag och fredrika var inte så bra på det om man säger så. Fast jag var kanon bra på ryck :D Men det skönaste va när jag och Fredrika va ute och joggade ner, solen lyste, vinden blåste kallt och det va jätte härligt! Nu har jag precis kommir ut ur dushen och sitter här i en stor tröja och myser. Ska väl snart slänga mig i soffan med lite mackor och glo på tv:n. Min kvälls aktivitet.

Jag var ju på Nelly.com, deras lagerutförsäljning. Det fanns mycket saker med inte så mycket kul. Det fanns grejor som jag hål i mm.. Men jag köpte iallefall en jätte söt bikini för 100:-/ delen. Den är blå, vit och röd. Jag slänger in en bild på den. Och så fick man en rin påse till oxå. Det är ju ett plus i kanten.

Jag skrev ju förra inlägget om mitt och Emmys band men jag glömmde ju berätta att Ellinor är ljudtekniker. Det är ju viktigt. Förlåt Ellinor.




Måndag

Skola idag var väl okej, vi hade vanlig lektioner. Vi har nya lärare i ämnerna engelska, svenska( våran förra lärare kommer kanske tillbaka efter jullovet) bild och hemkunskap. Vi har träffat alla utom i hemkunskap. Där va lite onödigt vetande menmen.

Vet ni va, jag och Emmy ska skapa ett band, Ellinor, Fredrika och Olivia får inte vara med för det här bandet är bara för de omusikaliska, så som jag och Emmy :) Vi ska spela lite blandat men typ rock/ pop till barn! Men vi har inte kommit på något namn än.
Har ni några förslag?
Jag ska spela på ukelelen och vara lite kör. och Emmy ska sjunga och slå på kastruller. Vi ska spela in någon låt så kan jag lägga in den här så ni får ett smakprov. :D

Åker snart iväg till utförsäljningen på Nelly i stan. Sen blir det nog direkt till träningen efteråt.
Nu är det fint väder och mamma tjatar på mig så jag måste nog gå ut nu.

Ciao // Sanni


Söndag

Nu är det söndag igen, det känns ju som det är söndag varje dag nu för tiden. Jag ringde Ellinor
 och frågade om och ville hitta på nått och de ville hon. Jag åkte dit på direkten med moppe. Jag fixade en blogg åt henne, jag tror hon kommer att bli en superbra bloggare. Här är hennes blogg: http://ellinoorh.blogg.se .

Vi va och lekte på lekplatsen och åkte rutchkana och gungade. Det blir man aldrig var gammal för :)  Vi såg även på lite film och hade det mysigt! Tack för en härlig dag ! <3

Nu är jag hemma igen och äter lite ost och kex. mumsigt. Imorgon blir det ju skola igen, och vi börjar med idrott. Se hur det går. Ska nog ta och fixa lite med designen på bloggen, någon som har lite förslag?0

// Sanni ♥

Gratis Kläder

Är ni sugna på lite gratis kläder? Bli då medlem på den här länken och börja samla poäng så ligger det snart ett presentkort på 250 kr på H&M/ JC eller Gina Tricot. Funkar jättebra :) Super enkelt!!

Gratiskläder

Gosig katt!

Tittade lite i garderoben och så hittade jag ett förkläde som jag gjode i mellanstadiet till mamma i julklapp. Och det hade jag glömt. Det är blått med mussepigg på, jätte gulligt så det ska jag börja andvända när jag bakar :D
Visst är det gulligt?



Jag lägger även in lite bilder på min gosiga lilla älsklings katt :)






- Min lilla tjockis :)

En vanlig röd topp!

I  morse när jag vaknade så var jag på gott humör, för i dag skulle jag och mamma till stan en liten sväng. Jag satte mig i soffan och kollade på tv. Curry ( min katt ) hoppade så klart upp i mitt knä på direkten. Hon hoppar alltid upp när man inte vill, men när man vill och roparpå henne så låtsas hon som hon inte hör! Men så gör väl de flesta katter eller har jag fel alla kattägare?

Jag hittade inte så mycket i stan bara en röd vanlig topp från kappahl för 50 kr! Här är den:




Mat i massor :)

God kväll på er.

För några dagar sedan så la jag ju ut en hemsida där man kunde prova olika kändisfrisyrer.
Nu har jag hittat ett ännu bättre och roligare ställe.
Taaz där man kan sminka sig själv och ändra frisyr.
Riktigt roligt så det rekomenderar jag.

I dag va det andra skoldagen. Det va jobbig och fullpackad med lektioner.
Vi hade 5 st lektioner innan lunchen som va kl 12.30.
Vi var väldigt hungriga! Det serverades kykling sallad eller potatissoppa.
Efter luncha hade vi syslöjd :) Favvo ämnet! Jag och Emmy håller på med ett par snygga mjukis byxor
men vi var tvungna att börja virka. Någon som har en bra och lagom svår idee
på vad jag kan virka?? Vill ha många förslag :)
Sprang till bussen och åkte hem. Väl hemma slängde jag av mig leansen och tjocktröjan och tog på mig shorts och linne. Det är ju typ 20 grader fast varmare i solen! Härligt!

Snart ska jag nog äta och jag tror det blir tacos! Det är en av mina favvo rätter, det är jag nog inte ensam om, eller? Fast jag tror att ost och skinkpaj slår tacos faktiskt. Och nudlar med kycklig, kyckling filé och klyftpotatis, spagetti och köttfärssås, pannkakor och mammas potatissoppa är väl inte häller fel. Nu drömmer jag mig bort i matens värld, bara för jag är hungrig. Listan på goda maträtter va nära på att blir för lång så jag stoppade mig själv. Det ska ni var glada över för annars skulle det här inlägget bli väldigt långt, men det blev det i allefall. I kväll hoppas jag på ett bad med familjen i våran ute jacuzzi :) Jätte härligt. Fast ännu mer härligt är det när det är snö som man kan rulla sig i :D Ne nu ska jag sluta skriva börjar bli trött i fingrarna nu!

Hade gött / SanniPanni



Alkoholfri jordgubbs drink, från Queen's garden Turkiet:) Jättegod

Bloggar


Det finns ju så många bra bloggar att läsa! Detta är mina favoriter:

Blondinbellas
Storstadspojkens
Kenzas
Sofis snapshots

Vilka läser ni?

Jag tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera!! Ni får ju fler läsare om ni kommenterar lite varstans! Jag gillar att få kommentarer!!!

// Sanni

Första dagen

Första dagen i skolan efter sommarlovet är avklarad! Det va inte så hemskt. Först samlades vi i ett klassrum och fick lite information och sedan hade vi lunch. Efter det gick vi en promenad uppdelade i grupper. Jag fick byta till Emmys grupp av snälla Ingemar :) Gjorde olika "övningar" sen slutade vi! Inte så jobbig dag! Elli skulle köpe en svart kofta så jag och Emmy hängde på! Blev så sugna så vi gick till City och köpte kladdkaka :D Mumsigt! Så har min dag varit och i morgon blir det riktig skoldag med lektioner i massor! Men jag tror jag klarar av det.
// xoxo Sanni ♥

True match

Kom precis hem från träningen. Jag körde lite starter och 4st 60 meters lopp. Efter det så hade vi maskinstyrka det va kul!
Jag och Emmy var ju i stan innan min träning. Vi va och fikade och hade det mysigt. Jag köpte true match foundation för 145 kr. Den kan jag verkligen rekomendera. Den finns nog att köpa på de flesta affärer där det finns smink men jag köpte min på kicks.

I morgon börjar skolan, dagen jag har fruktat!! Alla läxor prov och redovisningar!  Men det blir ju kul att träffa alla igen och inte bara sitta hemma. Det blir nog bra, får vi la hoppas! Annars blir det ju kiligt. // Sanni


Onsdag

Klippte mig i går, det blev lugg som jag hade tänkt mig men jag vet inte om jag är nöjd än för det tar ju ett tag innan man vänjer sig! Men frisören klippte luggen ojämt och sne så mamma fick fixa klippa lite :P När jag kom hem från frissan så hade jag lovat att vara med min kusin så jag åkte dit. Först åkte jag till min farmor där Olivia va. Jag fick mat, ris köttbuller och lingonsylt. Konstig blandning men det va gott. Vi åkte vidarer till Kusineras hus. Vi bakade massa kakor och goda grejor. Det blev kardemummakaka, gaffelkakor med havresmak och kladdkaka i micron. Vi blev lite irriterade för att allt krånglade. Vi skulle ha kardemumma krydda, fast de hade bara i kärnor så vi var tvungna att krossa kärnorna med en vas i en skål, gick inte så bra. Matbredaren ville inte sammarbeta, först fick vi inte på locket och sen när vi äntligen fick på locket så fick vi inte av det sen och den sprutade ut massa havregryn över golvet och degen blev jätte kletig! Det va mindag :)

Idag ska jag, Ellinor och Emmy ta en fika på stan! Det blir väldigt mysigt, för det här är ju sista dagen på det härliga sommarlovet. Tiden går för fort, det va ju inte länge sedan vi slutade skolan! Jag kanske tar moppen om det slutar regna ute snart! Åhh vad jag hatar regn!

Take care/ Sanni ♥


HAN HAR FASTNAT I VINKELVOLTEN!!

Blev ingen klippning idag! :/ Min frisör blev sjuk så jag får vänta tills i morgon att klippa mig. Fast jag får en annan frisör än den jag brukar ha men det blir nog bra ändå förhoppningsvis. Jag kikade lite på YouTube och hittade de här roliga klippen! Titta och njut :) Haha







Style by stars

Va inne och kollade lite på http://www.stylebystars.com/  och hittade många fina klänningar! Här är några av dom!


Gös eller Gädda?

Va ute på sjön och fiskade idag med pappa. Det va mysigt men lite kallt. Vi hade med oss lite choklad som vi smaskade på :) Vi fick ingen fisk men vi hade en på kroken som vi fick upp till ytan och den sprattlade väldigt mycket. Jag var såklart framme med kameran och fick en skit snyggbild. Precis när den släppte draget. Usch, gillar inte fiskar! Men det var väldigt häftigt!


Sommardag

Va ute i det fina vädret och tog lite foton på djur och blommor mm.!
Åkte även ut med våran eka på sjön och hade det mysigt i sensommarvärmen.
Vilken är eran favorit? :)




-Kolla vad ulli och gulli den är!


-Råkade mosa en snigel. oppps!










-Min gosiga kissekatt


-En död geting.


- Och sist men inte minst en flygande humla!! :)

Sex and the city och glass.

Va och såg på filmen Sex and the city i går kväll! Det va en jättebra och rolig film. Jag tror de flesta har sett filmen :) Vi åt även glass på kungsgodis. Det va halva priset på allt i butiken så jag tog tre stycken glasskulor, hallonsorbet, dumle och pecanöt kola. Dumle va godas och det är nog min favvo! Va är eran favorit smak på glass?

Jag köpte även en grå stickad väst från Gina Tricot för 199 :-



Dagens outfit:
Vitt linne med tryck från H&M
Blå jeans från Gina
Grå kofta från H&M



Varför?

Varför är alla bussförare så tjuriga? Har aldrig förstått det! Kan de inte vara trevliga och ha ett leende på läpparna. Då tycker jag det skulle vara snäppet roligare att åka buss! De finns de som är väldigt trevliga och hälsar och ser allmänt glada ut det är så det ska va! Vad har vi gjort dom
Jag åkte buss igår och då va det en riktig tjurgubbe som körde bussen.
- En halv till stan.
- Hur gammal är du? ( det hörde inte jag att han sa)
- Hur gammal är du frågade jag? ( Han lät irriterad)
- 15.
- Fyller du 16 i år eller? ( Sa han tjurigt )

 Så alla tjuriga bussförare skärp er!!


Ingen träning??

God morgon!

Blev ingen friidrottsträning igår. När jag kom dit så va det ingen träning! åhhh va irriterad jag blev. När jag äntligen kom iväg. Så mamma fick hämta mig igen så åkte jag hem och sprang en runda som är ca: 5 km tror jag. Det va skönt.
// Sanni


Min gosiga katt! visst é hon söt?



 


Träna

Gick upp halv 10, slänhde mig i soffan och hade det gött. Och då slog det mig. Det är inte många dagar kvar till skolan börjar. För fick ett brev från skolan idag. De som skrev det verkar gilla skolan väldigt mycket för det tycker att det är årets höjdpunkt. Och det tycker inte jag om man säger så. Är det någon, för utom rektorn och lärarna som tycker att börja skolan igen är årets höjdpunkt?? I så fall skulle jag vilja veta! Jag är bekymrad hörs det eller? *Pust*

Ska i väg träna nu. Förra träningen gick förvånansvärt bra, fast med mycket träningsvärk två dagar efter.
I morgon ska jag på bio på Emmy och Elliflor :) Ska se på Sex and the city. Är den bra? Ni som har sett den!

Ne nu måste jag byta om till tränings kläder.

Ciao <3

Byta frisyr?

Fick den här länken av Ellinor, där kan man kan prova olika frisyrer. Funkar ganska bra. Prova själva :)

http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Stan med mamma

Igår så åkte jag till Emmy och Ellinor med moppen! Vi bakade en jättefin men väldigt mättsam tårta. Vi spelade spel på datan och såg på filmen high school musical 2. Bra film men för mycket sång. Sen när jag åkte hem så regnade det! *pust*

Mamma skulle klippa sig i dag så då hängde jag med och gick på stan lite. Letade efter ett par snygga höst stövlar men hittade inga som vanligt. Men hittade det här sköna västen från gina tricot som jag funderar på att köpa.
Det är en väldigt dålig bild tagen med webben. Den är ganska lång oxå. Den slutar precis under rumpan. Man har den inte knäppt. Det kommer inte jag ha iallefall




Dagen outfit:

Beiga shorts H&M
Vitt linne med tryck H&M
Svart cardigan H&M
Svarta ballerina skopunkten


Hade ingen annan bild så det får bli den här
Här är linnet och shortsen jag hade på mig i dag!

Bagare?

Nu har jag inte skrivit på ett tag, jag har haft mycket tid men har slut på ideer. Idag har jag och mamma bakat bullar i massor. Ca: 80 st!! :) gott till det dagliga fikat! Sen har ajg inte gjort nått mer. Ska träna idag för första gången sen i maj, få se hur det går. Jag kommer väl ligga sist på uppvärmningen och på det andra oxå antar jag. Men hoppas det går vägen.

Nu när jag ska börja 9:an den 21 augusti så väntar ju många saker. Nationellaprov och att välja gymnasium linje. Har tänkt mycket på att bli bagare/ konditor, det verkar ju kul. Sökte lite på google och hittade livsmedelprogrammet, men hur kul låter det?? Jag började läsa lite mer om det och det verkade kul. Isåfall blir det Almås jag går på. Samma skola som Emmy har tänkt och gå på. Så tur man kan ha :) Det är även en yrkeslinje och det betyder att man är färdig utbildad till bagare efter gymnasiet man behhöver inte läsa på högskolan! Och det är verkligen ett + i kanten :D och det är bara 4 % matte i studierna! Jihoo, hatar matte. Det är många + i kanten på den här linjen och den verkar perfekt för mig.

Vilken linje har ni valt, (kommer välja) ? Skulle vara intressant att få lite tips! Det finns ju så mycket att välja på!

Over and out / Sanni ♥



Haha

haha, skadeglädje är den enda sanna glädjen.


Film kväll med Ellinor

Tänkte baka småkakor idag, och jag undrar om ni har några ideer på goda småkakor. Är väldigt tacksam för svar :)

Idag kommer Ellie hit och vi ska kolla på film och ha det mysigt! Om Ellinor vågar så måste jag lära mig och skjutsa på moppen och jag behöver en försökskanin :P Jag måste ju öva! Så hur det blir med det! :)

Bye Bye ! S ♥

H&M fyndbutik

Hade väldigt trevligt i går kväll, vi köpte godis och gick lite i affärer. Sen när Boney M kom in blev det disco musik. De sjöng tillexempel Daddy cool, aja det va den enda jag kunde namnet på :) Vi dansade och hade skit kul !


Träningsvärken är ju inte bättre idag om man säger så! Så jag skippade att träna idag. Se om jag kan springa i morgon istället. Idag tog bussen in till stan och vidare till mammas jobb för vi skulle till H&M fyndbutik. Det va halva reapriset och då får man ju passa på! Men jag köpte mest bas kläder.

Beiga shorts 45 :-
Vitt linne med tryck 49 :-
Svart långärmad tröja 64 :-
Röd kofta 49 :-
Guld/svart armband 19.50 :-
Svart bikini överdel 45 :-



Ciao / S ♫

Kommentera

Jag tycker att ni är dåliga på att kommentera! Jag tycker att det är kul att höra vad ni tycker! Det är ju smart att kommentera för att jag går in på eran blogg och kollar, man får mer läsare helt enkelt! Det är bara ett tips :)

Ciao!

Boney M

God kväll!

Sprang en runda idag med! Men jag glömde att stretcha igår så jag hade väldigt mycket träningsvärk när jag sprang och den blir väl inte bättre i morgon! Nu kan jag knappt gå utan att det gör ont och att böja mig kan jag bara glömma :P Har inte gjort så mycket idag bara suttit framför datorn. Har även gjort en ugnspannkaka till middag! Det är jättegott och väldigt enkelt.

2 ägg
3 dl vetemjöl
6 dl mjölk
lite vaniljsocker är aldrig fel
½ kryddmått salt

Blanda i hop ingredienserna i en skål. Smörj en djup plåt och häll i smeten och stätt in den i ugnen.
Ugnstemperaturen ska vara 225 grader. Klart på ca: 20 min. Ät med socker eller sylt.

Jag tar 18.49 bussen in till stan. Det är ju torsdagskväll och Boney M ska uppträda. Ne nu måste jag skynda mig för jag har inte gjort mig i ordning än!

Adios / S ♥

Gratis smink

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=6657

Bli medlem här och samla poäng så får du presentkort på kicks för 250 kr! Jätte enkelt!

Hallongrottor

Vill verkligen tipsa om det här jättegoda receptet som jag bakade igår. Kakorna blev jättegoda. Det ca: 40 st när jag gjorde dom!


Hallongrottor

Buffé nr 6 2001, sid 35

Ingredienser
Portioner: 22

4½ dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g smör (eller margarin)

FYLLNING
1 dl fast hallonsylt

Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål.
Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det.
Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare.
Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera.
Forma degen till valnötsstora bollar. Sätt ugnen på 200°C.

Lägg i muffinsformar på plåtar.
Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kallna på galler.


Nu har jag varit duktig!

Va ute sprang en runda, och ojojoj va det va jobbigt! Va nära på att svimma och va tvungen att sätta mig på en liten parkbänk! Så vältränad är jag! Man blir så slö när det är sommar! Jag hade tänkt att springa ofta på sommarlovet p.g.a att jag har tröttnat på friidrotten. Men det har bara blivit 2 gånger !uppps.

Idag har jag även bakat hallongrottor som blev hur goda som helt och var vädigt enkla att göra. Jag kan skriva ner receptet om ni vill! Är det någon som vet någon gymnasium linje om man vill bli typ bagare och jobba på konditori!?? Är tacksam för svar! :)

Imorgon är det torsdagskväll igen! Men det tråkiga är att det är den sista på hela sommaren! :( Det är Boney M som ska uppträda, det är någon disco grupp från 80-talet! Så vi ska stå längst fram och dansa och skrika :D


Jag hoppar höjdhopp

Skön musik

Kikade lite på YouTube och hittade Veronica Maggio. Jag gillar verkligen hennes musik! Den är väldigt speciell! Vad tycker ni? Vilken är eran favvo? Min är antingen "nöjd?" eller " Måndagsbarn"

Det här låtarna har hon gjort:
Dumpa mig
Nöjd?
Måndagsbarn
Havanna mamma
17 år



Kung fu panda!

Va i stan i dag med Emmy och Ellinor. Vi åt på donken, jag köpte en grå kofta från H&M. Sen gick ajg och Emmy på bio. KUNG FU PANDA :D Vi passade inte riktigt in bland alla småbarn! Men fimen hade sina roliga stunder och mkt skratt ! haha. Nu är jag hemma igen.

Imorgon sak jag träna friidrott för första gången sen i Maj! Ojojoj hur ska det här gå? nu när det är sommar är det inte så många som tränar så vi tränar med massa andra grupper som är yngre! Det kanske är bra att börja så jag det är väl det tempot jag kommer ligga i! Ne nu ska jag hitta på nått kul!

XOXO / S ♥





Armband

 Fick ett jättefint armband av Emmy från Turkland!
Det röda är mitt,  Ellinors är de blåa och emmys är rosa <3


Regn, regn och åter regn!

Det bara regnar, blir så trött. Hatar regn!! Men vem gör inte det! Ska till Emmy idag med moppen. Hur lätt är det när det regnar, jag kommer vara helt genomblöt. Och det vill jag inte! Jag får väl vänta till mamma har slutat jobba så får väl hon skjutsa mig! Ellinor du kan väl komma över när du har målat klart! ? :D

Hur kan vädret ändras så fort? I fredags va det 27 grader varmt och solen lyste hela dagen. Och på lördagen och söndagen och måndagen har det regnat varje morgon när jag vaknade! Kul start på dagen!

Dagens outfit:
Blå jeans från gina tricot
Rosa sjal från bikbok
Vit t-shirt från lindex.

Hörs senare!

over and out / S ♥

Torsdagskvällen.

Lägger ut bilden på Mig, Emmy och Eric Gadd som jag träffade i torsdags! :D



Erik Eriksson <3





Till minne av min gammelmorfar.

1912 - 2008 

Jag kände honom inte så bra, men jag kommer i håg att han var med på julafton nästan varje år. Han satt där i sin stol och var alltid lika glad.  Han bodde i ett jätte fint tornhus i Gesebol tills han flyttade till ett ålderdomshem, som vi besökte alldeles för sällan!! Och det ångrar jag.Han var en väldigt duktig hantverkare som tillverkade stolar. Jag och min bror har varsin liten stol som vi fick när vi fyllde 1 år. Just nu står den i mitt rum med med ett litet ljus och begravnings kortet. Det är det vi har kvar från honom. Och den stolen ska jag alltid ha kvar!

Rest in peace Erik












Nya väskan

Som jag har sagt så skulle jag lägga ut lite bilder på väskan jag köpte i torsdags så här kommer det! (:
Det fanns även en axelrem med!

Svart väska från Wedins 399:-








Dagens outfit

Nu har jag inte lagt in dagens outfit på länge! Ellinor önskade dagens outfit så här kommer den!:)

Vit t-shirt lindex
Rosa cardigan ginatricot
blåa jeans ginatricot
Halsband från tidningen solo


Härlig dag vid stranden

Hann inte skriva nått inlägg i går så jag får skriva om igår idag!

Igår var det en jätte skön varm och solig dag vid stranden! Vi låg och solade och badade hela dagen! Lite senare kom våra vänner och bekanta för att trevlogt den sista semesterdagen! Och vi hade väldigt trevligt! Alla hade med sig sin egen mat och dryck. Vi badade kl 22.30 opch det var underbart skönt i vattnet! Helt ljummet i sjön! Vi tände grillen och alla satt runt elden och värmde sig, vi hade tänt faklor och ljus överallt, jätte mysigt! fick ett antal myggbett med det får man tåla!

Ja, och i dag är det skit väder! När jag vaknade ösregnade det och himmlen var helt grå! Så idag kommer jag väl tillbringa mesta av tiden framför datorn eller tv:n! Men jag tar nog en paus från alla skärmar och bakar lite kärleksmumms!

Puss & Kram skumbanan ♥



Fotograf: Sanna



Fotograf: Sanna

Vad tycker ni om bilderna? (:

Eric Gadd

Jag och Emmy kom till stan kl 19.00 och vi gick och köpte en glass och gick i affärer som vi tröttnade på efter ca: 10 min! coh då va det en och en halv timma kvar innar Eric Gadd intar scenen. Vi gick 3-4 varv runt torget. Vi köpte klistermärken på BR och jag fick även en flagga att vifta med! Det flaggan klär sig väldigt fint i mitt rum nu :)

En kvart innan det skulle börja så gick vi till grand för att träffa Eric men vi fegade ur och gick åt andra hållet när han kom ut ;)

Vi ställde oss längst fram och diggade till Eric Gadds soul låtar, jag kände nog igen högst 2 av låtarna han spelade. Jag och Emmy ropade och skrek och vinkade till Eric ocg jag fick en liten vink tillbaka! Och bakom oss så fanns många Eric Gadds fans som dansade och skrek. Ojojoj vad Eric svettades, hela hans rygg var genom blöt!

Sen i slutet gick vi till Grand för att träffa honom och inte fega ut! Där var det inte många som väntade på honom bara jag och Emmy :D Men nu gick vi fram och jag frågade om vi fick ta kort med honom och det fick vi gärna, och då skulle vi hålla runt honom det va ju jättemysigt när hans rygg var genom blöt av svett ! Han blev nog väldigt glad att någon väntade på honom för han tackade för att vi hade kommit dit :D

Emmy har bilden så jag lägger ut den sen när hon har skickat den till mig!

Ännu en lyckad torsdagskväll! / Sanni

RSS 2.0