Klacklösa klackar?

Jag har hört att den nya sko trenden ska vara Högklackade skor, utan klackar? Visst låter det skumt. Snyggt va det inte heller. Det var Victoria Beckham som vågade sig på denna trend! Snyggt?


Britney

Jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på kändisar som är retuscherade. Det är alltid skönt att se att de inte är perfekta och att de också har finnar och annat skräp. Tänkte att det kunde dyka upp någon sådan bild någon gång ibland. Skulle det vara kul att se?
Här kommer iallefall en bild.


-Det här bilden har många redan sätt men det är väldigt stor skillnad!

Shopping

I lördags så tog jag och Emmy tåget till Göteborg för att shoppa lite. Vi kanske såg Henrik Schyffert. Imponerande, jag vet!! : ) Vi hade jätte mysigt och hittade mycket fina grejor :) Så jag slänger in lite bilder på det jag shoppade!

Lila/plommon färgad sjal från indiska 149:-
Silvrigt armband med blommor från Glitter 50:-
Svart skjorta från Rut m.fl för 49:- ( Har ingen bild )
Svart stickad kofta från Rut m.fl för 299:-
Randig tröja från H&M 98:-









Göteborg

Imorgon blir det Götet med Emmy. Vi ska ta tåget tur och retur, får se hur det gå:P Vi tar tåget kl 10.30 och åker hem 17.20 så det blir en lång shopping dag. Det är väldigt tråkigt för Ellinor kunde inte hänga med för hon skulle repa till musikalen, hon är en väldigt upptagen kvinna den här månaden! Men vi åker antagligen till göterborg flera gånger och då måste du hänga med! Vi drar nog först till femman huset och sedan till konpassen, eller vi går dit vi kommer. För ingen av oss hittar nått i göteborg så vi får se hur det blir :P

Ikväll blir det kycklingsfilé och klyftpotatis till middag, mycket smaskigt!

See you <3


Min älskling<3<3<3

Massor av flygblad

Dåligt bloggande de sista dagarna men jag har inte haft något att skriva eller haft lust. Men nu är jag på gång igen. Idag va det Forskar fredag i skolan idag. Två föreläsningar, mycket tråkigt men det va iallefall skönt att vi slutade 10.40 så jag, Ellinor och Emmy drog 11.15 bussen in till stan där det va höstmarknad. Jag och Emmy var galna och ville köpa allt men vi tog oss i kragen och köpte bara ett överrasknings paket tillsammans för 20 kr, men vi tog fel så fick för killar istället :/ Emmy fick en cool ring medan jag tog ett plutohalsband och en ferrari ring som jag sålde till min brorsa för 10kr :) Vi delade ut flygblad för sound of music som Ellinor ska vara med i, och även hennes pappa, mamma, syrra och kusin sak vara med i. Hennes pappa har huvudrollen och hennes mamma har oxå en ganska stor roll tror jag! Så den ska jag och Emmy gå på och det ska bli super kul att se Ellinor på scen.

Jag köpte en tight svart tröja från Ginatricot för bara 49:-. Billig och bra. Jag köpte även ett par örhängen från Glitter för 49:- och ett värmeskydd för håret från Åhlens för 69:-. Lägger in lite bilder.

     
Ellinors pappa  i mitten :)




Träna idag

Idag så då skola igen, hände inget rolig eller speciellt. Eller jo vi pratade om gymnasium valet! Det är så svårt att välja. Nu vet jag inte vad jag vill bli igen, för ett lite tag sen vill jag bli polis men det verkar så läskigt! Så nu vet jag inte igen.

Nu ska jag iväg och träna igen. Har inte tränat på flera veckor bara för jag har varit sjuk. Men nu är jag nästan frisk så idag ska det tränas. Jag har även börjat tröttna efter ca: 5 år i friidrotten. Så jag tränar nog inte så jätte länge till. Men vi får se. 

Ne, nu ska jag byta om till träningskläderna.

Over and out // SanniPanni


 

Gammla minnen

Lejon kungen :)

Underbara låtar!






Kan inte bestämma mig

Idag va en vanlig dag i skolan, inget speciellt hände. När jag kom hem så satte jag mig famför datan och kikade lite. Pluggade även lite spanska glosor. När jag pluggar glosor så använder jag ett speciellt program som ajg har laddat ner till datorn. Gå in på http://www.ssw.nu/tioitopp.asp och tryck på Glosis 6. Och så är det bara att ladda ner det. Jätte bra progra tycker jag :D

Jag kollar även in lite klänningar på style by stars och jag har ju hittat en super gullig klänning, men nu kommer snålheten efter mig :P Det kostar 399:- men med frakt så är priset uppe i 462:- för en klänning! Jag har ju råd men det känns onödigt. Men jag får väl fundera vidare så får vi se. Blondinbella köpte en sådan för ett tag sedan och den tog slut väldigt fort efter det. När jag ko hem från skolan fanns det kvar, men nån timma efter det så va de redan slut, men nu är den tillbaka igen i min storlek så nu får jag passa på innan den försvinner igen!! Rulla ner lite på bloggen så ser du en bild på den!

Ska titta på TV snart. See you!

Fadderbarn

Idag kom ett brev på posten från Plan. Och där i låg en jätte fin teckling som vårat fadder barn Musyoki har gjort :) Vi har varit väldigt dåliga på att skicka presenter och brev. Det har väl blivit ett brev, och vi har haft honom i flera år. Mycket slarvigt av oss. Men nu ska jag banne mig ordna så han får en lite present av oss. Jag tänkte ge honom en fotboll. Då blir han nog glad :)
 Här är teckningen:


Han har målat ett hus, en boll, träd, ett bord, en pojke, en get, en ko, och en buss :)

Scones

Nu har jag varit duktig , för jag inte tränade idag är inte riktigt frisk än så hängde jag med mamma ut på hennes dagliga runda. Hon går med vikter på benen och en ryggsäck med massa vikter i. Hon e la för redig hon. Själv gick jag utan vikter. Det är lättare att gå då. :P

Skolan va skön idag, bara 4 lektionen. Först hade vi orientering och vi hittade alla kontroller, juddrans va vi är bra. Sen Engelska och lunch efter det. So och sist men inte minst Hemkunskap där vi lagade glutenfria scones och vanliga scones, glutenfria och vanliga muffins och glutenfria kanelbullar. Det godaste va de vanliga muffinsen och vanliga scones. Jag och Emma WH lagade glutenfria scones och det gick kanon förutom att Emma blev väldigt kletig för hon tryckte in fingrana i degen. Hon har ingen koll alls den kvinnan :D Och att de blev lite kleiga innuti och smakade inte så gott menmen så kan det gå!

Nu ska jag gosa mig ner i soffan med lite att äta och glo på Tv! Är det nått bra program? Vet nån?

XOXO SanniPanni




Style by stars

Jag kollade på Blondinbellas blogg och såg att hon hade en super gullig klänning på sig idag. Jag funderar stark på att inhandla den beiga. Eller den röda kanske?? Vad tycker ni? Den kostar 399:- men med frakt blir det 462:-

      






Mer äckliga svampar

Men mamma va såååååå sugen på att åka iväg och plocka svamp idag med!! Så jag och pappa hängde med. Men turen va inte på min sida idag. Hittade inga kantareller bara trattkantareller. Inge kul alls. Det är roligt att plocka svamp( om man hittar nått ) men inte goa att äta. Men mamma och pappa hittade några stycken.

Nu sitter jag här och trycker i mig godis och jag ska nog ta min deckarbok och mysa ner mig i soffan! Ja så blir det.

// XOXO SanniPanni

Radiostyrdbil

Det blev ingen båt tur för våran del. A´tt de alltid ska ha så svårt att bestämma sig. Så istället fikade vi på altanen och sen gick min brorsa ner till parken för att köra sin stora radiostyrda bil som går p¨å bränsle. Och judrans vilken fart den hade, och fick vara fotograf och jag fotade med en systemkamera som vi har fått låna av en av pappas kompisar. Jag kan visa några bilder sen. Så här ser bilen ut!


En grå dag!

Idag så ska vi ta båten och åka ut till en ö i viaredssjön. Där ska vi fika och hade mysigt. Mamma vill plocka svamp även i dag så det ska vi kika om det finns några svampisar på ön. Men det är många som går där så jag tror inte det finns så många, men vi kan alltid leta. Här är mig skogs outfit :) Jag är väldigt grå idag märkte jag :P

Grå mjukis byxor från Teamsportia
Grå kofta från H&M
Vit t-shirt med grått tryck lindex



Igår

Hann inte skriva nåt inlägg igår så jag får skriva lite mer idag istället :)

Igår så åka jag in till stan en lite stund med moppen. Hade ingen tur alls. Provade massa stövlar men alla var jätte stora runt vaden. Hur många har så stora vader?? Inte någon jag känner iallefall. Men jag köpte ett linne från H&M för 98:-! Alltid nått.

Sen när jag kom hem så drog jag och mamma ut och skulle plocka lite svamp :) Och hjälp vilka svamp ögon jag har!! Jag hittade världens trattkantarellställe! Var jag än kollade så fanns det trattkantareller. Men vi hittade bara 3 st vanliga kantareller :/ Det är roligt att plocka svamp men jag hatar att äta svamp!! Usch det är så sliskigt.

På kvällen så badade hela familjen ute i våran jacuzzi! Det va mycket härligt. Jag kägger in lite bilder från igår.



Gårdagens outfit.


Gårdagens köp


Svamparna, rensade och klara.


VirkaN

Kollar just nu på en film som är bra, fast nu börjar ajg bli trött och är nära på att somna i soffan men jag får spärra upp ögona och hålla mig vaken så jag inte missar nått!

Idag va jag hos tandläkaren :/ Alltid lite nervöst innan. Mina tänder längst bak är väldigt svaga så nu ska jag laga ett hål :( Usch. Och sen när jag blir 17 så måste jag dra ut 2 tänder i överkäken och 2 i underkäken för jag ska ha tandställning! Vill inte!!!!

När jag kom hem så virkade jag på mina pulsvärmare det gick kanon och har har kanske 7cm kvar att virka! Vi fikade och åt sedan mat på kvällen. Min brorsa har fått låna en systemkamera av en av pappas bekanta så jag lekte lite med de. Och ojjj vad har blev irriterad. Jag tryckte på knappen för att ta kort men den tog aldrig kort fick trycka hundra gånger innan den tog ett kort. GRRR.

Imorgon så ska jag nog åka in till stan med moppen och shoppa lite om jag hittar nått. Hoppas det. Det skulle vara mycket trevligt!!

God natt ! // SannniPanni


Pete Doherty

Är inte Pete Doherty så sliskig och äcklig?? Han är svettig alltid en cigarett i munnen och ser helt drogad ut. Och det är han säker oxå. Usch vad han är äcklig. Någon som håller med?




Heja salami

Visst låter det som en kanon idee att sälja salami för att tjäna ihop till en klassresa? Om alla i klassen säljer 8 salamisar var så har vi tjänat ihop 13 000. Goood jag vet. Eller så ska vi sälja strumpor hur kul låter det. - Hej vill du köpa ett par strumpor? Det kan ju uppfattas fel. De kanske blir förnedrade för att vi tycker  de ska köpa nya strumpor för de har för fula eller de luktar ill. Det kan bli en mycket upprörd situation. Nej men gud vad jag babblar på då. Men har ni några bättre förslag än min superduperdundercoola idee så säg gärna till :D

Skolan var som vanligt, fast idag så var Emmy frisk. Mycket bra!! Kom hem och satte mig framför datorn som jag alltid gör. Är jag galen eller? Jag tillbringar hur många timmar som helst framför datan. Först när jag kommer hem så läser jag bloggar och skriver antagligen ett inlägg själv. Sen sitter jag där kanske i cirka en timme. Sen pluggar jag oftast. Efter pluggandet så blir det datorn igen och där blir jag kvar till ca kl 20.00 eller lite tidigare och då slänger jag mig i soffan framför tv med lite mackor. Så ser en vanlig dag ut för mig. Gud vilket tråkigt liv jag har. Men som tur är så har jag mina underbartroligagulligasötabästaste vännerna man kan ha! Emmy och Ellipelli <3<3 :)'



Vilken vacker bild på mig!! haha.. Tagen på hotellrummet i Turkland

Tv nöörd!

Vanlig dag idag. Skola och massa plugg. Jag och Ellinor orienterade idag och vi vimsade runt lite i skogen och vi fick lite panik men vi hittade ut tillslut och vi hittade alla kontroller. Så bra vi är!! Nu har jag även ont i ryggen så det hugger till i när jag böjer mig, jag börjar antagligen bli gammal... det é la skit dö

Ikväll blir det IDOL och HEROES :D Mina favvo program!! Fast min favorit i idol är " Jag blev full på min coco cola" Helt underbar.!! Ne nu blir det TV som gäller och jag tror jag ska göra havregryns gröt och äpplemos på. Nyttigt och gott.

XOXO //sannipanni


En bild från när vi var på en båt i Turkiet. Det är alltså en flygande turk på bilden :PJag är då fotografen!!

Plugga

Skolan var väl okej idag, mycket läxor nu! Fast det ska jag nog klara. Emmy kom till skolan idag fast hon kände inte så bra så hon åkte hem efter 3 lektionen. oppas hon mår bättre imorgon så hon kommer till skolan. Jag och ellinor behöver henne på orienteringen.  När jag kom hem så har jag läst lite bloggar och så har jag pluggat. Nu är jag klar med engelskan och har läst och översätt texten i spanskan och gjort halva hemkunskapen. Duktig jag är va!

Nu ska jag nog äta. Och kanske plugga lite  No. Har prov i biologi på fredag.

Ha det göttans! // Sannipanni



Här är min snygga klass :)

Bulería

Den här låten sjunger typ alla 9:or som har spanska på. Hehe de första orden iallefall :P


Mamma mia va bra den va!

Igår var jag med familjen på bio och såg mamma mia. Det va nog den bästa filmen jag någonsin sett. Man blev bara så glad och lycklig av att se den. Den måste alla se. Jag lovar er ni blir inte besvikna.

Idag när jag kom till skolan så va har Ellinor oxå blivit sjuk. stackare. Så på orientering, som var våran första lektion, så gick vi bara men ändå hittade vi alla kontroller på den längsta bana. Vi är bara för bra. Fast vi fick lite hjälp av Jesper i skogen. Han hade samma bana så vi hängde efter honom den sista biten.
Ska plugga lite nu.

Ciaaaaaaaoo / S



Bio och fika

Jag och Ellinor hade en jättemysig dag igår. Vi gick på stan och kikade och köpte några super fina presenter till Emmy :P hihi hon kommer bli så glad. Eller hur Ellinor? Istan köpte jag en hand och nagelkräm på eko för 23 kr billigt och bra. Det luktar gott och man får lena och mjuka händer :)  Den heter healthy hand and nail. Sen köpte jag en ansiktskräm oxå :)

Nu ska vi åka till momor och morfar och fika sen ska familjen på bio. Vi ska se mamma mia. Äntligen.
Måste gå nu hej dåå:)

Ciaao


Dagen outfit:
T-shirt lindex
sjal Ginatricot
kjol H&M
Strumpbyxor


Egooon


- Mycket bra låt!!

Lördag

Känner mig lite bättre idag, inte lika trött och deppig. Näsan rinner fortfarande men jag överlever nog det här. Snart kommer Ellinor hit och vi ska laga indisk mat ! Sen drar vi till stan och jag har skrivit en inköps lista med saker jag vill ha :) Jag älskar stickat så det blir nog en stickad tröja frå gina idag förhoppningsvis! Örhängen, svarta tights, värmeskydd för håret (någon som har något tips?) Örhängen, halsband,  mm.. :) Nu ska ajg göra mig i ordning för snart kommer Ellinor!

Ciaooo

Tips

För er som vill ha volym i håret så ska ni köpa den här produkten som jag köpte hos min frisör. Det är ett torr vax, Man kletar in det i hårbotten och blir inte kladdigt, det torkar. Det kostar 199:- när jag köpte det. Det håller väldigt länge!!


Sjukling

Nu sitter jag här trött och sleten. Näsan rinner hälsen värker och det känns som jag har kommit i målbrottet. Det får vi hoppas jag inte har. Har tyckt synd om mig själv hela dagen men det har inte hjälp. Skolan idag va jobbig, hade 5 lektioner innan lunch, åt halv 1. et va hård och sista lektionen har man inte så mycket energi men åt två äpplen så blev man pigg för en stund. P slöjden som var efter lunch så virkar vi. Jag och Emmy ska göra ett par pulsvärmare, och för er som inte vet vad det är så lägger jag in en bild längst ner  :) Ska göra svarta med vita detaljer på !

Idag kom mamma hem från Mallorca där hon har varit en vecka med sin bästa kompis. Hon hade med sig godis till mig som jag sedan la i min godis väska som nu är proppfull med bilar( stjärnvinst på liseberg) och haribo gosis och toffifee. Så nu har godis för detta året.

I morgon ska jag Ellinor laga den maten som vi har planerat i hemkunskapen. Vi hade Asien tema och ska göra stekt ris och massa grönsaker. Sedan tar vi min moppe och drar till stan och shoppar lite :) Ska bli mycket mysigt!

// Sannniipannii



Mys med varma mackor

Va jag har varit duktig idag!! Jag har övat på glosorna vi har och de har äntligen fastnat i huvudet. Jag har läst 50 sidor i min dekare, mycket duktig för att vara mig. Jag har städat mitt rum och skrivit lite smått på min idrottsplanering.

Så nu ska jag lata mig framför idol och sedan heroes med lite varma mackor. Mummmms :)

Hade en trevlig kväll // Sannipanni

Onsdag

Idag har varir en vanlig dag i skolan, men i hade inställd engelska (jippie) så vi drog hem till Fredrika och åt plommon coh såg på kalla anka :) Efter det hade vi orgentering, jag orgenterade med emmy och ellinor och vi är väldigt bra!!! Vi hittade de alla kontroller och kom tillbaka i god tid. Mycket bra av oss!!

Efter skolan så gick vi till ICA och köpte en kladdkaka var för bara 10.95 :- . den är verkligen kladdig och super god. Väl hemma så övade jag lite på våra engelska och spanska glosor och det gick bättre än väntat. Magen kurrade så jag slängde ihop..... typ en müsli.  Och så som efterrätt så tog jag rester från fikat iförrgår. Ekströms äppel och kanel smulpaj. Det va bara att hälla i innehållet i påsen och in i ugnen med det. Så efter ca: 20 min va det klart att äta. Den va god fast hemlagat är 10 gånger godare :)

Ikväll blir det idol och heroes :) Trevlig kväll helt enkelt

Det här har jag i min müsli:
Cashewnötter (utan salt)
Rostade solrosfrön (utan salt)
frysta hallon
russin
Flingor
Klossade linfrön
Banan (om jag är väldigt hungrig)
Och sist men inte minst mild yoghurt naturell
Man slänger i lite vad man har hemma helt enkelt

Och så här ser det ut :)


          

Läfslar

Igår så gjorde jag läfslar till mellanmål så jagtänkte jag skull dela med mig receptet till er. Läfslar är ungfär som plättar fast MYCKET godare :)

1 ägg
1/2 kopp socker
2 koppar mjöl
1 kopp mjölk
1 1/2 tsk bakpulver

Gör så här:
Blanda i hop alla ingridienser. Sedan är det bara att hälla klickar i stekpannan. Äts med sylt.

Koppen som du ska andvända är en mellan stor kaffekopp

Det här rekomenderar jag verkligen, det är super gott.


GRATTIS EMMY ♥

Nu har jag inte på ett tag, för i går hade jag vekligen inte tid. Jag hade ca: 10 spanska gloser tills idag som jag inte hade övat på än och jag skulle träna kl 5. Så det blev lite stressigt men jag klarade det iallefall :)

Idag fyller Emmy år!! Gå in på hennes blogg och säg grattis så blir nog hon glaad :) Hennes blogg
Nu känner jag att allt börjar efter sommaren. Vi får läxor i massor och vi har prov att se fram emot ( not ) Jag har många engelska glosor och många spanska glosor till fredag. En bok ajg ska läsa ut mm.. Och jag är redan trött på det!! Hur ska det här gå.

Nu måste jag gå och se på Top Model 10!!

Ciaaaaoo

Gulleplutt


MIn gullesnutt ligger bakom mig på min datastol :)




Dag med Emmy

Lite dålig uppdatering i bloggen idag och igår, jag vet. Har inte haft nått att skriva. Dagen i går va bara tråkig. På kvällen såg vi på king kong. Filmen är jätte äcklig och väldigt sorlig. Tårarna bara rann när king kong dog :( *snyft*

Idag stack jag till Emmy och vi lekte med emmys nya mobil. Hon köpte den som jag hade kollat på, den röda i det förra inlägget. Jag visste inte att hon ville ha den och hon visste inte att jag ville ha den, så det var bara en tillfällighet. Hon jublar nog inte av glädje om jag köper den fast i en annan färg men det får hon tåla!! Vi gick även på en lite promenad och lekte på lekplatsen. Att leka bli man aldrig för gammal för. Eller vad säger du Emmy? Vi skulle även hälsa på Ellinor men hon va inte hemma. Hon ska vara med i en musikal som hennes pappa har satt upp. " The sound of music" Nästan hela hennes familj är med. Hennes mamma, pappa, syrran och hennes kusin. Så nu har hon repetition nästan varje helg :(

Mamma är på mallorca så jag får väl gå iväg och hjälpa pappa med maten. Potatisgratäng och koklett eller nått : mumma.

XOXO / Sanniiii

Ny mobil?

Hade ingen tur i stan idag. Alla tövlar som jag provade var för stora runt vaderna :/ Jag har aldrig tur när det gäller skor. KOllade även på mobiler för min nuvarnde mobil är väldigt konstig. Jag har en LG chocolate ke800 och skärmen blir helt svart och det går inte att vasd man gör på mobilen. Och ibland blir att bakvänt och det ändrar massa färger och skit. Någon som har samma problem?

Dagen outfit:
Vit t-shirt från Lindex
svart kofta från hm
rosa skal

Jag kollade som sagt på mobiler coh hittade den här skönheten. Fast jag är osäker vilken färg jag tycker är snyggast. Vilken tycker ni? Va mobilen snygg?






Dystert

Vaknade i morse och det va mörkt och dystert ute, regnet öste ner och hösten är här. Den tråkiga svenska hösten är redan här. Det ända som är posetivt med hösten är höst modet.

Det bli stan idag. Fast pappa får skjutsa mig p.g.a att det ösregnar ute och jag skulle blivit väldigt blöt på moppen. :/

Nu ska jag göra ordning mig. Ni får en dagens outfit när jag kommer hem.

Ciaaaooo <3 //Sanni

Gäsp

Jag är så arg och jag tycker väldigt synd om Blanka i ikväll i höjdhoppet. Blanka tävlade om jackpotten i golden league men hon förlorade! Hon vann varennda tävling innan OS, alla förväntade sig att hon skulle vinna och så förlorade hon, och nu det här. Hon hade chans att vinna 500 000 dollar och va så nära man kan komma pengarna men det räcker ju inte.
Stackars människa.

 Nu ska jag borsta tänderna efter allt godiset och sen ska jag krypa i säng med min dekarbok. Måste läsa lite ska ju vara klar denna månaden så det är bara att börja läsa. Det kan ta lite tid för mig att komma igång. nä nu är jag trött! * Gäsp* Hoppas ni har haft en bra dag!
Kram Sanna  

'
- Always <3



Äntligen Fredag.

God Dag.

Skolan va väl ok idag. Vi skulle ha fem lektioner innan lunchen som är kl 12:30 :/ men vi hade inställd spanska så vi åt kl 11 iställt :) Mycket skönt. Efter lunch hade vi syslöjd där vi håller på att virka. Inte riktigt min grej! Men det rä bara att kämpa på om man vill ha MVG så är det bara att göra som man blir tillsägd. Jag hade tänkt att virka en börs ( portmonä). Men Kikki ( syslöjds läraren har inget mönster till det så vi får se hur det går!

I morgon tänkte jag ta moppen in till stan för att kika på lite stövlar, allt blir så enkelt när man har en moppe. Om det är någon som är itresserad så har jag en Peugeot Speedfight 2, en silver,röd svart.

Om ni har moppe, vilket märke?


Min moppe :)

Torsdag

Idag har väl varit en vanlig dag i skolan, inget speciellt. När jag kom hem så var jag tvungen att damnsuga hela huset för mammas bästa kompis från gotland kommer idag för i morgon åker de tillsammans till Mallis. Så orättvist!! Fast jag får ju massa godis från track freen :D:D Som jag ska lägga i min godis väska ( som jag redan har ca: 2 kg bilar i :) den kommer bli väldigt full med gott. inte bra för mina små tänder, de kommer väl ramla ut innan jag blir gammal. Nu fick jag precis den nya vecko revyn av mammas kompis :) så nu har jag lite rolig att läsa :) Ska gå nu

Ciaaoo <3

Dagens outfit:
Grå stickad väst från Gina Tricot
Svart linne från åhlens
svart tubtop som jag har som kjol från hm
svarta tights.




Alfons

Mysiga minnen : )


En rolig historia enligt mig :P haha

En dam skulle baka en kaka efter ett recept på radion.

Antennen var tyvärr lite dålig, så radion tog in två stationer samtidigt.

Den ena kanalen sände receptet, medan den andra sände morgon gymnastik för pensionnärer. Så här lät det: "God morgon, god morgon.

Vi börjar med 150 gram smör och springer på tårna.

Rör ordentligt och svinga sleven över huvudet med vänster arm tills smeten är ordentligt omrörd.

Sockret och äggulorna ska upp till armbågarna tills bollen har passerat ryggmusklerna.

Tillsätt 2 teskedar bakpulver och sträck tårna tills citronsaften rinner ordentligt bakom huvudet.

Sitt på huk och gunga i en tesked vaniljsocker med schwung i degen.

Res er upp och rör med vaggande rörelser medan degen hänger löst vid sidan av kroppen.

Så smyger vi oss upp i kakformen med båda benen i kors över huvudet.

Sträck degen runt bordet, mellan stolarna och böj den 2 gånger över

skuldrorna tills vi återkommer i morgon vid samma tid."// Någon från KP.

Fotografering

I morgon är det skol fotografering och det är alltid svårt att välja kläder så jag tänkte att jag kunde få lite hjälp av er. Jag har nästan bestämt mig för outfit nr 1, enkelt men snyggt, men jag är inte säker. Så här är några förslag.

Vilken tycker ni?



NR: 1


NR: 2


NR: 3


Tråkig Måndag

Inte gjort så mycket i dag. Skoldagen var inte alls jobbig idag. Vi började med att ha idrott där vi körde lite lekar mm.. Mitt lag vann då!! Sedan hade vi Engelska, där vi gjorde lite olika saker och vi avslutade med lite simon says. Sedan så käkade vi lite hamburgade i matsalen. Gottis. I So:n som vi hade efter lunch så jobbar vi om 2: Världskriger och det är väldigt intressant. Efter det så slutar killarna i våran klass medan vi ska ha hemkunskap där vi har en ny lärare. Hon är en göteborgare, och hon verkar väl ok, det är ju inte lätt att avgöra efter en lektion men jag tror det kommer funka.

Så nu sitter ajg och äter ahlgrens bilar som jag vann på Liseberg :) mycket gott. Jag och mamma hade tänkt att åka in till stan men jag tror inte det blir så. Mamma är inte så glad på mig just nu menmen. I stan tänkte jag kolla på höst/vinter stövlar, jag vill vara tidigt ute.

Nu tjatar mamma så nu måste jag äta nått.

Ciaaao / sannnii

RSS 2.0