Julmarknad på 1:a advent

Glad första advent kanske är en bra början eller vad säger ni?

Idag var jag, mamma och papa på julmarknad i trandared. En av mammas jobbarkompisar gör super fint kerVi tänkte att vi skulle gå och kika på fashion market som var i borås, där skulle det va marknad och lite modevisningar. Men när vi kom dit där det var en står skylt som det stod * WELCOME* så var det tomt. Dörren var låst, det va även två andra personer där som oxå undrade vart alla var. Så det var en stor besvikelse, det som jag hade sett fram i mot. Men det kommer mer chanser här i livet.  Hur mår ni annars då? Själv mår jag bra efter att ha ätit lite jordnötsringar. Det satt gött i maggen.

Ojojoj vad det har hänt mycket saker idag märker jag nu när jag skriver. Efter fikat så drog jag, papa och Robin till Bollebygd, där var det loppis och julmarknad. Robins kompis skulle vara där så det va därför vi åkte dit. Men så var han inte där. Typiskt. Men ajg gjorde ett riktigt bra fynd idag. En jätte fin jultomte för bara 20 kr ( som även papa betalade :P) Den gör sig fint i mitt rum nu.

Nu sitter min familj och kollar på indiana jones, jag kollade först men det var inte så bra så jag satte mig här istället, så social är jag. Nu när bloggen är igång blir det ännu mer tid framför datan och det är ju inte så bra när man har läxor att göra. Men allt ordnar sig.

 Nu får jag nog gå tillbaka och je Dr. jones en till chans. Filmen kanske blir bättre! :)

Ha det gött. // Tomten... hoho




Länge sedan sist.

Det här var länge sedan nu.Ni måste ha saknat mig så. För att vara exakt så var det faktiskt 56 dagar sedan, tro det eller ej. Ojojoj vad det har hänt mycket!! Nja det händer ju inte så mycket i mitt liv. Jag är i skolan, jag kommer hem, sitter vid datorn och gör läxor, sedan tillbringar jag några timmar framför tv. Det brukar bli nästan exakt 2 timmar, tro det eller ej, 8-10. Från önödigt fakta till riktigt spännande grejer. De två senaste veckorna har jag praoat. Första veckan praoade jag på H&M i stan. Det var mest plocka ordning och hänga ut plagg och nu vet jag att ajg inte vill jobba med det, och det är ju alltid bra att vet. Andra veckan var jag på ett hunddagis. Första dagen var väl okej, en tjej som jobbade där hejade inte ens när man kom och var jätte konstig, skrattade åt allt, och var jätte tjurig ibland. Sådana människor tycker vi inte om, Icke sa nicke. De andra arbetskamraterna var super trevliga och mysiga. Fast jag tyckte nog bäste om hundarna faktiskt. Mina favvosar var Isra och Basko. När jag gick in i deras stora bur ( jag tyckte det var konstigt först att de hade burar men sen fick jag reda på att några av hundarna inte var så goda vänner) så satte jag mig ner och kliade dom på ryggen och gav dom godis. Super mysiga var dom så dom kom och la sig i mitt knä, iallefall Basko. Isra försökte att sätta sig i mitt knä men jag har för litet knä, hon gled ner hela tiden :p När jag skulle gå där ifrån sista dagen fick jag nästan en sån där klump i halsen för jag inte skulle få träffa hundarna igen :( Men jag har bestämt mig för att jag ska gå dit och hälsa på, hängar ni på Emmy och Ellinor?? :)

Ojoojoj det här blev långt och ointressant, men jag har inte kommit igång än, det var ju ett tag sen sist


.
Hoppas ni orkade läsa allt :)

KRAM ERAN SANNA

RSS 2.0